dissabte, 12 de maig del 2012

CONFERÈNCIA “TRACTAMENT DEL CONFLICTE”

El passat dia 25 d'octubre vaig tindre l'oportunitat d'assistir a la conferència “una aproximació al tractament del conflicte” impartida per una prestigiosa especialista catalana d'aquest assumpte dins de les jornades de convivència i conflicte escolar impartides per la universitat d'Alacant. 


Us anime, pares i mares a anar perquè crec que és un tema molt actual i molt útil per a tots nosaltres. El tema s'aborda des del punt de vista que els que els beneficiats de la xarrada són els professors, però jo crec que no és així. Vosaltres, els pares, també us podeu beneficiar bastant d'aquestes jornades, ja que els problemes que es tracten no són exclusius a quan els alumnes estan dins del col·legi, sinó que també poden donar-se fora d'ell. 



En aquesta conferència es tracten temes com les classes de conflictes que poden existir i com poder tractar cadascun d'ells. Aquest assumpte es tracta en moltes conferències però l'interessant d'aquesta jo crec que és la forma en la qual ho fa. Si que tracta el tema amb una mica de teoria com les altres, però la resta del temps es dedica a fer activitats amb els assistents, perquè puguen veure's en primera persona dins d'un conflicte i que cadascun traga les seues pròpies conclusions de com poder solucionar-ho. 



No us esbudelle més la xarrada ja que el que vull és que aneu i aprengueu molts mètodes efectius de resolució de conflictes, perquè crec, que no solament és important resoldre'ls en l'aula, sinó també des de cada casa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada